Only Çekmeli Havlu Makinası

Only Çekmeli Havlu Makinası

Girilmedi

Kağıdı aşağıya doğru hafifçe çektiğinizde, başka hiçbir enerjiye ihtiyaç duymadan gerekli miktarda kağıdı otomatik olarak kesip size verecektir. Patentli bir ürünümüz olan Kompozit yapılı bıçak sistemi piyasada kullanılan çelik yapıya oranla basit bir teknolojik üründür. İşte bu basitlikteki detay çok önemlidir. Kompozit yapılar sürtünme işlemi sürekli olduğunda keskinleşen bıçak ağzı yapısı ile &cce...

Ürün Kodu: 1606
Ürün Fiyat: Girilmedi
İnceleme: 980 Kişi Ürünü İnceledi

Only Çekmeli Havlu Makinası

Kağıdı aşağıya doğru hafifçe çektiğinizde, başka hiçbir enerjiye ihtiyaç duymadan gerekli miktarda kağıdı otomatik olarak kesip size verecektir.

Patentli bir ürünümüz olan Kompozit yapılı bıçak sistemi piyasada kullanılan çelik yapıya oranla basit bir teknolojik üründür. İşte bu basitlikteki detay çok önemlidir. Kompozit yapılar sürtünme işlemi sürekli olduğunda keskinleşen bıçak ağzı yapısı ile çelik ürünlerin yapısına ters bir işlem sağlamakla beraber uzun süreli kullanımlarda zamanla tek tercihiniz olacaktır.

Piyasada kullanılan ürünlerin bıçak kısımlarının çelik olması ilk bakışta ürünün sağlam ve uzun ömürlü imajını vermektedir, aslına bakıldığında ciddi bir gerçek göz ardı edilmektedir. Uzun zamanlı kullanımlarda bıçak ağzı ürünle sürekli temas halinde olması ürünün zamanla körelmesini sağlamaktadır.